Virkning

Jag virkar en hel del, och till det mesta brukar det bli att jag frihandsvirkar. För att se mer mer om vad jag pysslar med så går du in på Handarbete under ”Bloggar om” till höger om dig.

Det är sällan som jag virkar efter ett mönster. Däremot får jag för mig ibland att skriva ett eget mönster av det jag har gjort. Klicka på respektive bild så kommer du in till en gratis beskrivningen på hur min virkningen har kommit fram.

Vill poängtera att det är fritt fram att använda sig av mina mönster till eget bruk, det är inte okej att hävda att mönstret är ditt, du får virka efter mina mönster för försäljning, men inte att uppge att det är sitt eget mönster. Enligt upphovsrätten är mönstret mitt även om jag snällt delar ut beskrivning /mönster på mina verk.

Som sagt, det är gratis. Tycker du att mina mönster och virkning är inspirerande, och vill ni frivilligt hjälpa till att fortsätta att de skall vara gratis och inspirerande  så tar jag tacksamt emot en frivillig slant till mitt PayPal-konto: nett@enkoppkaffe.se

Back to the 80s

Rutgallertunika med bård av blommor och stjärnor..

Mönster på ruta till en färgsprakande pläd..

Block-Rutad Tunika

Änglatunika..

Blocksjal..

Comments

  1. Hej. Letar efter mönster på virkade kuddar och såg dina vita fina kuddar. Har du något mönster till de köper jag gärna det av dig?
    Tack på förhand
    Ingalill Hjort

    • Hej! Jag har inget mönster på de vita kuddarna, de är virkade på frihand efter storleken på mina gamla kuddar, men de är virkade i korsade stolpar och hur du virkar det finns att finna om du googlar ”Korsade stolpar” 🙂 Hoppas att det hjälper!

  2. Hej! Av en lump hittade jag din vackra virkade topp med ”änglavingar”, tänkte kolla om du tar beställningar? 🙂 Ha det bra och god jul/Frida

Speak Your Mind

*