Vitt hos mig

Det är skönt att kunna ha semester i samband med flytten, det finns att göra. Och man är helt slut i kroppen, men ack så hemskt roligt ändå. Pyssel och donande för att få det som man vill är ändå en stor glädje att i det hela kunna skapa och vara kreativ. Här är jag i full gång med att spraymåla betongkrukor till mina hyacinter som skall stå i köket. För det är inte bara flytt, man vill ha julkänslan och juldoften omkring sig.

Vi fick oväntat besök, det ringde på dörren och grannparet kom in med en vit orkidee och önskade oss välkomna till gatan. Så uppskattat och nog känner vi oss välkomna, det är en helt annan mentalitet utanför stan, folk hejar och det händer en hel del evenemang här i byn (julmarknader, tipspromenader, marschall-promenader och så mycket mer) Ett bra sätt att ha en fin sammanhållning i byn.

Vitt hjärta i vårt köksfönster..

Fototriss – Vitt

Tävling – Coolstuff

Comments

 1. Vilken trevlig triss du bjuder på! 🙂

 2. Jag väljer mittenbilden till min favorit! Den är guld värd när man tänker på hur ni har fått den! Toppen! Ni har nog hamnat på ett bra ställe. Grattis till det! Kramar

 3. Myxket fix vid en flytt och sen julpynt på det, du har verkligen fullt upp!

 4. Goda grannar är värdefulla. Att bli så där trevligt välkomnad är ett gott tecken. Fina, vita bilder. Lycka till med pyntandet!

 5. Så fint trissat 😀 Härligt det låter att flytta till ett ställe där man känner samhörighet och får så fina blommor från grannar 🙂

 6. Fina vita bilder=)

 7. Klart man vill göra det mysigt i sitt nya hem 🙂
  Gulliga grannar! Sånt blir man glad av!

 8. Så julfint ni verkar ha fått det redan! 🙂 Och bra grannar är guld värda, saknar mina sen jag flyttade från huset!

 9. Vad fint ! Gulliga grannar:)

 10. Ser absolut ut att bli en jul med känsla. 🙂
  Goda grannar är guld värda.
  Berit E
  ..http://kasperian2.blogspot.se/

 11. Vilka gulliga grannar!!

 12. Hej du,,ja inte blev helgvädret något att yvas över,,men i dag har jag en strålande sol,inte ett moln i sikte +5,8 på solsidan..
  Klart att du har fullt upp med att pyssla o dona på dina lediga dagar,,så pyssla på du..Kram. 😛

 13. Sköna trissar och helst din sista bild/ kram

 14. Måste vara skönt att kunna pyssla lite efter allt renoveringsarbete! Vilken fin orkidé ni fick, en sådan gest värmer! Goda grannar betyder mycket för trivseln!
  Ha det bra, glöm inte att vila ibland!

 15. En triss med hög hemtrevlighetskänsla!

 16. Toppen med såna grannar, det lovar gott.. 🙂 Vilket vackert hjärta som står där och lyser upp, man behöver allt mysa till det ordentligt inne när julkänslan ute inte är mycket att hurra för….
  Kramiz♥

 17. Lovar gott med såna grannar 😀 Härlig vit triss!

 18. Hej!
  Härligt att kunna göra om sina krukor själv! Fin blomma fick ni och julbelysningen är uppe ser jag! =)
  Vi har en liten garderob ihop monterad nu + sänggaveln, bokhyllorna får vänta till en annan dag, måste få reda på om de ska fixa parketten nu eller senare först.
  Ha en fin dag!
  Kram Elenor

 19. Godmorgon! Så gulligt av era nya grannar att komma in med en blomma! Det är annorlunda att bo i hus . Vi här på vår gata hälsar och pratar med varandra Vi har grannsamverkan som år toppen!!…………..Jag ångrar att jag inte köpte en till! Ha en bra dag Morgonkram!

Speak Your Mind

*