Warning: Use of undefined constant _FILE_ - assumed '_FILE_' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/9/3/enkoppkaffe.se/httpd.www/wp-content/plugins/easygravatars.php on line 14 Walking to Borås | En kopp kaffe

Walking to Borås

Kanske inte riktigt helt sant, jag tog bilen in till city, för att därefter gå och uträtta en del ärenden. Inget roligare än tandläkaren stod i agendan, men passade även på att lösa ut ett nytt passerkort till min arbetsplats, handlat mat till kylskåpet som skriker eko.. Samt handla upp min julklapp från arbetsgivaren 2013. Nöjd och glad kom jag ut från Gina Tricot med 2 leggings och en tunika. Något skall väl vara bra med tråkärenden 😉

Walking to Borås…
Pinocchio-statyn som väcker uppmärksamhet riktad ner mot hela Allégatan..

Här hemma slamrar det vidare, vår inglasade balkongen är faktiskt redan på plats och klar frånsett, (belysning, eluttag och matta) men trots detta så får vi inte nyttja den riktigt ännu.. *lång näsa* Nåja, snart kommer den dagen då vi kan nyttja den fullt ut *längtar* kanske mest efter att slippa oljudet som pågår därute. Så man får sova riktigt på dagarna. vem vet, kanske jag blir den som sover ute i den inglasade balkongen under hela semestern, tänker mig redan nu att jag då har en del sömn att ta igen.

Comments

 1. Den som väntar på nått got…. 😀

 2. tandläkare är ett nödvändigt ont liksom
  vad härligt, snart kan du vara därute på din nya balkong
  kramar

 3. Du kunde ju haft ett trevligare mål än tandläkaren, men ibland blir det förstås tvunget! Desto skönare när det är gjort.

  Borås, en stad jag inte besökt speciellt mycket, trots närheten. Borås djurpark när barnen var små, där var vi några ggr, sedan har jag nog varit där på några studiedagar också. För övrigt är det okänt område för mig… 😉 Hoppas besöket hos tandläkaren gått bra för dig… 😛

 4. Så härligt med inglasad balkong, jag förstår att du längtar!

 5. blä för tandläkaren ,usch att det ska vara så dyrt där…wow vilken staty det där är, må gott

 6. Inte dumt att köpa en julklapp nu i Maj. Gillar statyn men inte tandläkare.
  Ha en bra Tisdag. Hej svejs.

 7. Nämen fy usch blä för tandläkaren. Vi får väl hoppas han/hon var trevlig då.

  Ja pass på att gjöra lite roliga ärenden åxo.
  Må så gott och Hejsvejs! 😀

 8. Nu är vu igång igen! Kram!

 9. Vännen jag har skickat förfrågan till dej för ett tag sen Kan inte skicka fler .Kram!

 10. Vilken häftig staty! Och skönt att höra att balkongen är klar och på plats..:)

 11. Jag trodde jag skulle få se vad du köpt Lång näsa fick jag! …….Tack för grattis! ha en bra kväll. spelar du inte WF mer?? Kram!

 12. Hej där hoppas allt är bra här försöker jag komma igång med blogvärlden igen.

 13. Hoppas det gick bra hos käftis,,,
  Ja jag hinner ta ett gäng bilder,,jag är ju ingen ”Badjävul/Strandraggare” utan jag far mest runt i omgivningarna från tidig morgon,till sen eftermiddag,,klart det blir några timmar vid/i poolen också,,kollade nyss,jag är nu nere i 400 bilder att kolla igenom,ganska många är redan raderade klarade inte kvalitetsgranskningen 🙄 😛

 14. tandis usch å fy :/ kul och fynda lite 🙂 min köpte jag en gosig tröja för 🙂 kram

Speak Your Mind

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud